frigider ieftin

Frigidere ieftine, dar bune!

.

RECOMANDAREA NOASTRĂ

★★★★☆
4.45 / 5
Frigider cu doua usi Arctic AND245+

Frigider ieftin în două uși
Arctic AND245+

Frigider cu doua usi Heinner HF-215A+

Frigider cu două uși
Heinner HF-215A+

Frigider ieftin Arctic AND275+

Frigider ieftin cu două uși
Arctic AND275+

Frigider Hansa FD206.3

Frigider mic ieftin
Hansa FD206.3

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF

Combină frigorifică ieftină
Samsung RB29HSR2DSA/EF

Samsung RB29HSR2DWW/EF

Combină frigorifică
Samsung RB29HSR2DWW/EF

Frigider Indesit TIAA12

Frigider cu preț redus
Indesit TIAA12

Cunoaște-ți necesitățile!

calitatea are prioritate
frigider

Dacă te-ai decis că e momentul să înlocuiești vechiul frigider cu unul nou, s-ar putea să ai parte de câteva surprize, mai ales dacă nu ai cumpărat recent unul și nu ai citit câte ceva despre noile tehnologii. Din moment ce un frigider are o durată medie de viață de aproximativ 10 ani, e foarte probabil ca multe lucruri să se fi schimbat din punctul în care ai citit ultima oară despre frigorifice.

Dacă vrei să găsești un frigider ieftin care să nu fi compromis din performanțele pe care reușește să le ofere în favoarea prețului scăzut, tot ce trebuie să faci este să familiarizezi puțin cu piața curentă, să știi foarte bine ce cauți și să găsești cele mai ieftine frigidere care pot să îndeplinească toate cerințele tale.

Producătorii de frigidere ieftine și nu numai, în general această regulă aplicându-se în cazul tuturor electrocasnicelor, aduc pe piață produse de diferite forme și dimensiuni astfel încât să existe cel puțin unul care să își găsească locul în orice fel de bucătărie.

Electrocasnicele moderne, printre care și frigiderele, vin cu o multitudine de funcționalități disponibile. Unele dintre ele se vor dovedi a-ți fi de real folos, pe când de altele te poți lipsi foarte ușor, însă prezența lor îți va aduce în mod cert un mic avantaj.

Spațiul disponibil

E posibil ca noul frigider, cel puțin din punct de vedere dimensional și structural, să arate la fel ca cel vechi, motiv pentru care ai vrea să îi atribui și același loc în bucătărie. Însă la fel există și cazul în care îți iei un frigider ieftin pe care vrei să-l așezi într-o locație nouă.

În oricare dintre cazuri tot trebuie să măsori cu atenție atât dimensiunile frigorificului, cât și spațiul de care dispui în bucătărie. Dacă știi încă de la început cât loc ai, e posibil să îți dorești un frigider mai încăpător și chiar să ai destul loc pentru a-ți lua unul.

Când vine vorba de dimensiunea oricărui frigider, măsurătoarea are loc în 3 planuri: înălțime, lățime și adâncime. Totuși, mărimea frigiderului nu va corespunde niciodată cu cea a spațiului pe care i-l atribui în încăpere, deoarece întotdeauna trebuie să existe puțin spațiu liber între alte obiecte sau pereți și aparatul frigorific.

Volumul necesar

Vei alege întotdeauna frigiderul în funcție de cât de numeroasă este familia ce îl utiliează și cât de multe alimente obișnuiești să ții în frigider. E foarte simplu să ajungi la un rezultat doar prin determinarea numărului de membri ai familiei, dar și de frecvența cu care se gătește, cât de des se fac cumpărături și ce tipuri de produse sunt ținute în frigider.

În cazul în care obișnuiți să mâncați des în oraș, deja te poți lipsi de o bună parte din capacitatea totală a frigiderului ales. În mod cert ai avut și până acum un frigider și știi care îi sunt specificațiile și cât de mult ți-a fost de folos.

Poți astfel să compari frecvența cu care ai folosit precedentul electrocasnic și să îți alegi foarte ușor unul dintre nenumăratele modele de frigidere ieftine. De asemenea, ți-ar fi foarte util dacă ai crea o listă cu specificațiile și funcțiile ce crezi că îți lipseau înainte și ți-ar fi de folos acum, urmând să le ordonezi în funcție de importanță și să știi sigur de care te poți lipsi în așa fel încât să găsești acel frigider ieftin care să se încadreze în bugetul stabilit.

Funcții dorite

Vechile frigidere poate ca nu erau realizate din oțel inoxidabil și nu arătau atât de moderne, nu dispuneau de cine știe ce panouri de control cu ecrane LCD și control electronic sau dispensere pentru apă sau gheață. Cu această ocazie te anunțăm că și cele mai ieftine frigidere ale momentului au funcții care te vor face să uiți de frigorificul pe care îl ai acum.

Bazându-ne pe faptul că frigiderul nu este un electrocasnic pe care să-l schimbi de la un an la altul,  alege-ți încă de pe la început toate funcțiile pe care le consideri utile și de care să te poți bucura și la câțiva ani de la momentul achiziției.

Vestea bună este aceea că puteți să beneficiați de un electrocasnic pentru o perioadă foarte mare de timp, iar alegerea frigiderului potrivit îți va aduce satisfacții de durată.

Stabilirea bugetului

Am ajuns în punctul în care suntem nevoiți să vorbim despre buget, și nu oricare, ci unul care ar trebui să fie pe cât se poate de restrâns, dar care să ne și aducă un frigider ieftin și bun. Am decis să-l numim buget deoarece mulți dintre noi facem greseala de a alege cel mai ieftin frigider, însă puțini dintre noi ne punem în mine să stabilim un buget maxim și să alegem un frigider ieftin care, de fapt, să fie cea mai bună soluție pe care o aveam.

Asigură-te ca în limita bugetului tău te alegi cu un frigider care să îndeplinească următoarele criterii: să fie durabil, performant și economic. Degeaba alegi un frigider ieftin dacă în timp ajungi la concluzia că nu ai investit într-un model accesibil, ci mai degrabă într-unul ale cărui costuri de operare te aduc tot mai aproape de prețul unui frigider scump.

Caracteristicile frigiderelor low-cost

cum să arate?
frigider deschis
Tehnologii pentru menținerea în stare proaspătă a alimentelor

Sunt și caracteristici pe care producătorii le numesc “speciale” și au rolul de a atrage atenția cumpărătorilor. Chiar și îmbunătățirile aduse laturii estetice a frigiderului presupun costuri suplimentare.

Pentru noi, funcțiile cu adevărat utile sunt cele care te ajută să economisești bani, să poți gestiona mai bine spațiul din frigider, să ajungi mai ușor la alimentele pe care vrei să le consumi, pe când cele la care apelezi rar să fie situate în zone speciale.

Clasa energetică

Nici nu trebuie explicat de ce e importantă clasa energetică a unui frigider. Gândiți-vă doar că este un electrocasnic ce funcționează în permanență. De fapt, este cam singurul cu acest rol, deci ar trebui să aibă cel mai mare consum.

Cu cât clasa energetică este mai bună, cu atât dispozitivul va avea un consum mai mic raportat la volumul și puterea la care este setat. Frigiderele cu adevărat economice d.p.d.v. energetic sunt cele cu clasa energetică A+++, însă vă spunem încă de pe acum că nu veți găsi frigidere ieftine dotate cu această specificație.

Tehnologii pentru menținerea în stare proaspătă a alimentelor

Risipa de mâncare nu este un lucru cu care poți sau vrei să te mândrești. De fapt, e una dintre cele mai ușoare modalități de a pierde bani, resurse și de a-ți irosi timpul pe care l-ai petrecut muncind pentru a cumpăra mâncarea, pentru a o găti sau a o cumpăra.

Frigiderul tău, oricât de ieftin ar fi, trebuie să fie capabil să țină mâncarea proaspătă. Acesta este unicul său scop, acela de a putea băga în interiorul său alimente fără a sta cu grija că în câteva ore sau zile vor fi ținta principală a bacteriilor. Caută doar frigidere ieftine capabile să țină alimentele proaspete și să protejeze interiorul de apariția bacteriilor.

Compartimentația

În momentul în care mâncarea este foarte bine așezată și împărțită în funcție de categoria din care face parte, nu doar că îți va fi mai ușor să găsești ceea ce vrei în frigider, dar sunt șanse ca alimentele să se păstreze mult mai bine.

Rafturile și compartimentele care se deschid spre exterior îți vor face viața în bucătărie mult mai simplă. Nu mai e deloc nevoie să cotrobăi prin tot frigiderul după cine știe ce legume sau să cauți în tot congelatorul după acea pungă de carne pe care nu știi unde ai pus-o.

Materialul din care este confecționat frigiderul

În ciuda faptului ca ne dorim un frigider ieftin, încă avem pretenția ca el să fie făcut dintr-un material rezistent, precum oțelul inoxidabil. Exact, nu trebuie să investești foarte mult pentru a te alege cu un frigider cu textură metalică, foarte plăcut ca aspect.

Tipul de frigider

Nu vom intra în detalii, deoarece toate informațiile de care aveți nevoie le puteți găsi aici. Important este să vă dați seama care sunt acele tipuri ce se pot încadra în bugetul stabilit și pe care să le considerați încă frigidere ieftine.

Te simți pregătit?

Articole informative
1 Comentariu
  1. Raspunde
    Nicoleta
    decembrie 18, 2017 la 4:28 pm

    Ce imi puteti recomanda pana in 1000 de lei? Eu locuiesc la garsoniera si m-a lasat frigiderul fix inainte de sarbatori, deci sunt in criza de timp cu cumpararea unuia. Nu am asa multi bani, stim cu totii cum este cu cheltuielile de sarbatori. De asta, apelez la ajutorul vostru. Nu am pretentii la culori sau alte chestii, numai sa fie capabil sa reziste si fara curent, vechiul frigider mi-a „inundat” bucataria de multe ori, era si foarte vechi. Si inca ceva, sa nu consume mult, am avut ceva de furca cu acesta la factura de curent. Mersi

Lasa un raspuns

78 + = 88

Login/Register access is temporary disabled