frigider side by side

Frigidere Side by side

.

RECOMANDAREA ZILEI

★★★★☆
4.4 / 5
beko

Frigider Side by Side
Beko GNO4331XPN

Side by side Samsung RS67N8210S9/EF

Frigider Side by Side
Samsung RS67N8210S9/EF

Side by side Samsung RS50N3913BC-EO

Frigider Side by side
Samsung RS50N3913BC/EO

Side by side Heinner HSBS-520NFX+

Frigider Side by side
Heinner HSBS-520NFX+

Side by side LG GSJ961NSVZ Door in Door

Frigider Side by Side
LG GSJ961NSVZ Door in Door

Daewoo FRN-Q29DCVI

Frigider Side by Side
Daewoo FRN-Q29DCVI

Star-Light SSIM-510A++

Frigider Side by Side
Star-Light SSIM-510A++

Ghidul cumpărătorului

alege inteligent!

Există un cuvânt prin care poți descrie cel mai bine un frigider side by side: mare. Exact, aceste frigidere sunt imense, având o capacitate minimă de nu mai puțin de 500 litri, unele dintre ele ajugând să aibă chiar și 800 litri.

Vă puteți imagina care este diferența doar gândindu-vă că pentru mulți dintre noi un frigider simplu, în două uși, pe care îl considerăm adesea suficient de încăpător, are aproximativ 250 litri, iar un frigider mai mare cu greu depășește pragul de 450 litri.

Totuși, frigiderul side by side te poate scuti de diverse achiziții suplimentare. În cazul în care stai în zona rurală și știi că anual ai nevoie de cât mai mult spațiu în congelator pentru a depozita carne sau legume pentru a le conserva, atunci îți poți da seama cât de norocos este cel ce posedă un astfel de aparat frigorific.

Pe lângă capacitatea enormă pe care o are, marele avantaj al acestui tip de frigider este acela că poți avea acces rapid la alimentele congelate, cât și la cele proaspete. Mâncărurile sau alimentele la care apelezi mai des pot fi puse la vedere, în partea de sus a frigiderului, respectiv a congelatorului, în timp ce acele alimente pe care dorești să le păstrezi pe perioade mai mari de timp pot fi puse pe rafturile de jos.

Ca dezavantaj, vei observa că modul de compartimentare face ca rafturile să fie destul de înguste, fiind mult mai dificil să bagi în frigider elemente mai late, cum ar fi platouri cu mâncare sau cutii de pizza. De asemenea, în funcție de dimensiunea și structura bucătăriei tale, e posibil să întâmpini mici probleme și la așezarea sa.

Nu e suficient să te vezi cu frigiderul side by side în bucătărie. După ce ajunge acolo, asigură-te că ușile se deschid normal, fără a fi blocate de alte obiecte din apropierea frigiderului. Trebuie să poți deschide ușile fără a încurca pe cineva din apropiere sau să blochezi o intrare / ieșire.

Alegerea dimensiunii potrivite

prea mic sau prea mare? tu decizi!

După cum am spus, dimensiunile unui frigider side by side reprezintă, mai exact, volumul sau capacitatea de stocare. Când vine vorba de acest tip, întâlnim valori cuprinse între 500 – 800 de litri. Când spunem „side by side”, spunem „familie”, cel mai mic dintre ele fiind excelent pentru casele în care locuiesc 4 adulți.

Pentru noi, valoarea reprezentativă capacității este importantă doar atâta timp cât compartimentația este suficient de bine realizată încât o bună parte din volumul său să fie și utilizabilă. Din această cauză vă recomandăm să căutați doar modele cu rafturi ajustabile pe care să-l personalizați cât se poate de mult pentru a beneficia de spațiul ce v-a fost pus la dispoziție.

Gândește-te și la faptul că un frigider side by side consumă mai multă energie pe măsură ce capacitatea sa crește, deci nu-ți lua niciodată un side by side al cărui volum să depășească prea mult minimul necesar pentru familia ta.

În cazul în care ești nedumerit și nu știi ce să alegi dintre un frigider pe care îl consideri destul de încăpător sau unul puțin mai mare, ți-am recomanda să mergi întotdeauna pe varianta mai mare, deoarece știm cât de frustrant este să nu poți să bagi ceva în frigider din pricina lipsei de spațiu.

Alte aspecte de urmărit

nu doar dimensiunea contează!
design frigider side by side
Designul

Încercăm să ne raportăm doar la materialul folosit pentru confecționarea frigiderului. Noi preferăm oțelul inoxidabil deoarece suntem de părere că oferă un look modern bucătăriei, e un material folosit la realizarea celor mai multe dintre electrocasnicele produse în ultimii ani și rezistă excelent.

Ca unic dezavantaj al acestui material, probabil vă va părea neplăcut să vedeți foarte des amprente pe suprafața ușilor frigiderului. Sunt producători care încearcă să combată acest efect prin utilizarea unui oțel inoxidabil „rezistent” la amprente.

Există, de asemenea, soluții speciale pentru îndepărtarea acestor urme, substanțe ce te vor ajuta să păstrezi frigiderul curat și strălucitor. De reținut este faptul că aceste frigidere side by side din oțel inoxidabil de înaltă calitate sunt non-magnetice și nu veți putea lipi magneți pe ușa lor.

Cu toate acestea, oțelul inoxidabil nu poate fi pe placul tuturor, motiv pentru care ai posibilitatea de a alege și un frigider side by side alb, argintiu, din inox, negru sau chiar un frigider side by side colorat.

control temperatura frigider side by side
Controlul temperaturii și al umidității

Frigiderele side by side sunt apărute recent pe piață, deci au avut destul timp pentru a se conforma cu noile tehnologii folosite de frigorificele moderne. De obicei, temperatura și gradul de umiditate sunt afișate și controlate electronic, ceea ce înseamnă că precizia cu care vei regla aceste două valori va fi foarte mare.

Frigiderele pe care le considerăm cu adevărat avantajate față de restul modelelor sunt acelea care îți permit să setezi temperaturi diferite pentru zone diferite ale frigiderului. Spre exemplu, unele frigidere au un compartiment special conceput pentru păstrarea alimentelor perisabile proaspete pentru o perioadă de timp îndelungată.

De asemenea, poți avea și o zonă special realizată pentru răcirea băuturilor, aducându-le rapid la o temperatură ideală pentru servire. Turbo Freeze, sau înghețarea rapidă, te poate ajuta să îngheți în cel mai scurt timp mâncarea recent introdusă în congelator.

Nivelul de umiditate afectează prospețimea legumelor sau fructelor. Anumite frigorifice oferă un volum prestabilit de umiditate pentru a preveni uscarea legumelor tale. Pe de altă parte, cele mai bune frigidere side by side sunt de departe cele care îți dau control deplin asupra nivelului de umiditate, reglându-l în funcție de ce anume ai de gând să introduci în frigider.

lumina frigider side by side
Sistemul de iluminare

Nu știu câți dintre voi a trecut prin situația de a nu găsi ceva în frigider din pricina luminii slabe sau chiar inexistente. Anumite frigidere side by side au un sistem de iluminare poziționat în partea din spate a rafturilor și direcționate spre ușă. S-au demonstrat a fi mult mai utile față de becurile aflate în partea de sus.

Ca tehnologie de iluminare, recomandăm cu cea mai mare căldură iluminarea de tip LED(light emmiting diode). De ce? Pentru că are un consum mai mic de energie, lumina e mai puternică și becurile LED  emit mai puțină căldură. Îl considerăm un avantaj deoarece chiar și cele mai mici fluctuații de temperatură pot afecta durata de viață a alimentelor.

clasa energetica frigider
Eficiența energetică

Știm cu toții ce presupune și cum funcționează un frigider de orice fel, cu atât mai mult că e vorba de un side by side. E acel unic electrocasnic menit să funcționeze în permanență, să fie ținut tot timpul conectat la o sursă de curent și să consume fără oprire.

Partea cea bună este aceea ca frigiderele, în general, sunt făcute să consume puțin, în condițiile în care ne raportăm la timpul de funcționare, dimensiuni sau alte electronice. E foarte probabil ca o mașină de spălat folosită o dată la două zile să consume mai mult într-o lună față de un frigider.

Cum ne putem da seama fără a testa un frigider cât de eficiente sunt din punct de vedere energetic? Clasa energetică este cea care ne spune încă de la început cam la ce ar trebui să ne așteptăm de la frigiderul nostru.

Cum identificăm un frigider side by side cu consum redus de energie? În primul rând, trebuie să știm care sunt clasele energetice. Ele sunt notate cu litere de la A – G, în ordine crescătoare a consumului. Altfel spus, clasa energetică A consumă mai puțin.

Clasa A este, la rândul ei, împărțită în 6 subclase: A, A+, A++, A+++, A++++ și A+++++. Fiecare plus adăugat reduce consumul energetic al frigiderului, evident că totul se raportează și la volumul frigiderului. Un model de 500 de litri cu clasa A++ nu va consuma la fel de mult precum unul de 700 de litri cu aceeași clasă energetică.

În cazul frigiderelor side by side, poți achiziționa cel mult un model cu clasa a A+++.  Foarte rare sunt acele cazuri în care chiar poți găsi un frigorific cu o clasă energetică mai bună de atât, gândindu-vă că standardul energetic A+++ nu ocupă nici măcar 10% din piața frigiderelor.

dipenser apa side by side
Dispenser de apă și gheață

Un dispenser pentru filtrarea apei aflat pe partea frontala a ușii frigiderului sau unul pentru  gheață ofertă un mic avantaj celor ce își doresc aceste funcții, însă ambele au dezavantajul de a fi implica niște costuri suplimentare și de a ocupa o parte din volumul total de stocare.

Pe lângă dispenserul de gheață, frigiderul poate avea o tavă poziționată exact deasupra zonei unde este depozitată gheața furnizată de dispenser. Unii producători care comercializează astfel de modele îți oferă chiar și accesorii(găleată metalică pentru gheață și clește pentru prinderea cuburilor).

Te simți pregătit?

Articole informative
28 Comentarii
 1. Iulian
  iulie 25, 2017 la 3:59 pm

  Ce parere aveti despre frigiderul Side by side Beko GNE114612X? L-am cumparat de curand prin intermediul celor de la Emag dar sunt curios sa aflu o opinie de la dumneavoastra. Pentru Emag, nota 10, s-au comportat exemplar in privinta procesului de comanda si plata. Pentru curier, o nota mai mica pentru ca a ajuns destul de greu coletul iar cei de la firma de livrari nu au avut personal pentru a ma ajuta sa car frigiderul. Nu stiu de ce nu sunt ei atenti la detalii, si-ar castiga destul de multe simpatii. Ma rog, am reusit sa caram frigiderul intr-un final pentru ca am avut cunostinte dornice sa ma ajute, altfel as fi avut mari probleme.
  Nu a venit cu probleme de natura tehnica, doar vreo doua mici lovituri dar care nu pot spune ca se observa prea tare pe tabla exterioara. L-am testat pentru cateva zile si imi place cum functioneaza, cum se aude(este un frigider side by side silentios) si cum raceste/ingheata.
  Sunt foarte, foarte multumit de calitatea frigiderelor Beko si ii recomand cu caldura tuturor. Culoarea nu pot spune ca se aseamana cu cea din poze dar noua ne place, mai ales ca nu am gasit un side by side la fel de performant dar de culoare alba. Beko ne-a zis ca ei au acest model de frigider cu doua usi doar pe nuanta de gri, asa ca nu am mai insistat.
  V-am spus, este un frigider mare, elegant si foarte silentios, mai silentios decat vechhiul frigider. Noi stam mult timp pe acasa si acest frigider l-am pus in living, avand un open space. Chiar nu il simtim in preajma noastra si asta ne bucura foarte mult, mai ales ca multi spuneau ca este foarte galagios. Mai rau se aude ventilatorul din dormitor sau chiar aerul conditionat cand este dat la minim. La capitolul functionare, ii dau 5 stele din 5, este cel mai bun frigider side by side pe care l-am vazut si credeti-ma ca am multi prieteni cu astfel de frigidere!!!
  Compartimentarea interioara este superba, chiar poti sa iti organizezi mancarea in fel si chip. Fata de combinele frigorifice clasice, acest model este unul extraordinar, similar cu cele mult mai scumpe de la Sharp. Da, discutam de Sharp sau Miele, branduri de lux, deci nu are sens sa comparam cu acest side by side. Totusi, compartimentarea este foarte faina, usile sunt si ele prevazute cu spatii generoase, asa ca ma declar foarte multumit.
  Dimensiunile sunt cam mari, asa ca aveti grija daca aveti suficient loc ca sa-l bagati pe usa 🙂
  Per total, un frigider foarte performant de care sunt multumit si il recomand tuturor celor care cauta un side by side bun!

 2. Mihail
  august 2, 2017 la 5:35 am

  Unde se poate repara un Bosch side by side care nu mai raceste in partea de frigider
  .

  • mm
   topfrigidere
   Administrator
   august 2, 2017 la 9:24 am

   Buna dimineata,

   De unde l-ati achizitionat si cand? Frigiderul mai are garantie? Daca este in garantie, magazinul va poate ajuta prin ridicarea frigiderului si plasarea lui intr-un service partener.
   Daca nu aveti garantie valabila, fie puteti merge intr-un service autorizat(gen Depanero), fie chemati un tehnician frigotehnist la domiciliu ca sa faca o constatare.

 3. Martha
  octombrie 7, 2017 la 5:14 pm

  Am luat un side by side de calitate pentru o pensiune si sunt foarte multumita. Modelul este Sharp SJFP810VST, cumparat la recomandarea unor prieteni din Germania care si l-au luat de acolo si de care au fost multumiti. Dupa renovarea pensiunii am refacut in totalitate bucataria pentru oaspeti, cu mobila noua si electrocasnice de calitate ridicata. Acest frigider side by side este piesa de rezistenta, toti turistii fiind incantati de el. De cand l-am pus in bucatarie, am primit rating-uri mult mai bune de la turisti si credeti-ma ca investitia s-a meritat 100%. Este un frigider full no frost, chiar daca il inchizi si-l deschizi in mod repetat temperatura de la interior ramanand tot timpul constanta, mancarea fiind in siguranta.
  Recomand modelul, este cel mai bun frigider side by side pe care il puteam cumpara si este sharp, calitate garantata!

 4. Vetuta
  decembrie 12, 2017 la 3:42 pm

  Pare interesanta partea asta cu side by side, dar ma gandesc sa nu ocupe mult loc in bucatarie. Actualul nostru frigider are saracul in jur de 10 ani, daca nu mai bine si chiar ne gandeam ca acum de sarbatori sa-l schimbam. Nu am eu prea multe informatii despre noile tehnologii, de aceea apelez la ajutorul vostru.

  Pentru un buget de 3000 de lei, credeti ca imi veti gasi un frigider bun? chiar si din acesta cu doua usi. Eu ma gandesc sa fie cat mai incapator si mai fiabil, asa cum v-am spus nu prea mai stim ce sa luam. Un lucru e clar, nu-l mai vreau alb, s-a ingalbenit si se murdareste prea repede, numai eu stiu ce am patit toti anii astia.

  Sa fie cat mai bine compartimentat, noi stam la tara si avem nevoie de suficient spatiu de depozitare, mai ales acum ca se apropie Craciunul.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   decembrie 13, 2017 la 5:12 pm

   Buna ziua. Frigiderele side by side sunt ceva mai costisitoare, asa ca daca luati in calcul cresterea bugetului alocat pentru achizitia acestuia, va recomandam acest model de frigider ideal pentru o bucatarie moderna si spatioasa. Are o capacitate de 538 l in total, sticla securizata, un nivel de zgomot destul de scazut, oferind in acelasi timp posibilitatea de a organiza usor si eficient alimentele.

   De asemenea, va recomandam acest model de frigider care se incadreaza in pretul dumneavoastra. Are o capacitate ceva mai mica, insa are un sistem automat de dezghetare, compresor inverter digital si o autonomie fara curent de pana la 20 de ore.

 5. Catalin
  ianuarie 18, 2018 la 4:07 pm

  Am un buget de 4000 de lei pentru acest tip de frigider, mi-am dorit dintotdeauna unul, iar acum ca am suficient spatiu in casa, abia astept sa-l achizitionez, insa avand in vedere ca este vorba de o investitie atat de mare, as prefera sa am si o parere profesionista.

  Preferabil sa aiba volumul peste 500 sau macar aproape de 500 de l, suntem o familie mai numeroase, iar depozitarea alimentelor nu vrem sa fie o problema pe viitor. Neaparat clasa A si sa nu fie alb, nu mi se pare ca mai sunt la moda frigiderele albe. Multumesc

  • mm
   Razvan
   Administrator
   ianuarie 19, 2018 la 5:31 pm

   Va recomandam acest model de la Samsung. Twin Cooling System este tehnologia care imprastie aerul rece in mod egal in frigider pentru a pastra alimentele proaspete, iar sistemul de iluminare cu LED-uri ofera o perspectiva asupra energiei si a spatiului din frigider.

 6. Monica
  februarie 26, 2018 la 11:24 am

  Acest tip de frigider mi se pare mai practic, asa ca daca tot trebuie sa-l schimb pe cel vechi, prefer sa merg catre un astfel de model. Ca si mentiuni, avem un buget de maxim 3000 de lei. Ma intereseaza sa aiba neaparat functia de No Frost. Am tras destul cu vechiul frigider si bineinteles, sistemul de dezghetare sa fie automat. Astept o recomandare, va multumesc anticipat.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   februarie 27, 2018 la 3:15 pm

   Buna ziua. Intr-adevar, figiderele side by side sunt foarte practice si incapatoare. Va recomandam acest model care vine la pachet cu functia No Frost, atat pentru firgider, cat si pentru congelator. Cu ajutorul display-ului din exterior veti putea controla temperatura din frigider, precum si programul dorit. De asemenea, are functia de dezghetare automata, iar autonomia este de pana la 21 de ore.

 7. Doinita Toma
  martie 26, 2018 la 4:03 pm

  Am vazut un model de la LG side by side si pur si simplu m-a cucerit. Nu am mai vazut un model asa incapator, iar acum ca am suficient loc pentru a depozita frigiderul, este timpul sa fac o asemenea achizitie. Tot ce imi amintesc ese ca avea peste 600 de l, l-am vazut acum ceva vreme, posibil ca modelul respectiv sa nu mai existe, insa mentionez cateva lucruri pe care mi-as dori sa le aiba, in caz ca ma puteti ajuta.
  Pe langa volum, musai sa aiba functia de No Frost, sa nu fie alb, preferabil su sistemul de decongelare automat si pentru congelator si cat mai silentios posibil.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   martie 27, 2018 la 3:05 pm

   Ne-am bazat pe scurta descriere oferita si acesta se potriveste cel mai bine. Este un model cu un volum destul de mare, tehnologie No Frost, pe nuanta gri, in doua usi. Are afisaj extern, racire uniforma, sistem de dezghetare automat, nivelul de zgomot emis este de 38 db, iar controlul este electronic.

 8. Loredana
  aprilie 2, 2018 la 5:04 pm

  Am ales sa merg pe un astfel de model pentru ca mi se pare mai practic si in plus o sa-l pun pe hol unde am suficient loc pentru el. Oscilez intre Samsung si Beko. Din punct de vedere al calitatii si capacitatii de stocare, ce imi recomandati? Nuanta gri.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   aprilie 3, 2018 la 3:55 pm

   Modelele side by side de la Samsung sunt ceva mai costisitoare, insa calitatea lor este recunoscuta. Aveti aici un model cu sistem Full No Frost si o capacitate de 530 de l. Daca doriti ceva la un pret mai scazut, un model aroape la fel de bun este acesta. Diferenta este ca cel de la Beko are sistem Neo Frost, un pic diferti, insa la fel de eficient.

 9. Marieta
  aprilie 16, 2018 la 4:46 pm

  Din ce am inteles, acest tip de frigidere daca sunt mai mari ca volum, o sa ocupe mai mult spatiu, insa acest lucru nu ma facut sa renunt la idee. Vreau un frigider side by side care sa aiba neaparat si dispenser de apa, suntem 2 membri in familie, deci nu este necesar sa aiba un volum foarte mare, iar dezghetarea sa se faca automat.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   aprilie 17, 2018 la 4:09 pm

   Acest model de frigider side by side la Samsung include si un dispenser de apa, pe langa toate celelate functii pe care le are. Este un model elegant, silentios si in acelasi timp spatios. Este capabil sa raceasca la aceeasi intensitate peste tot, are chiar si un aparat de facut gheata, recipiente mai mari decat cele pe care le gasim in mod obsinuit la frigidere, minibar, dezghetare automata si multe alte functii.

 10. Sorina
  aprilie 23, 2018 la 10:22 am

  Acest tip de frigider cred ca isi doreste fiecare sa-l aiba in casa. Lasand la o parte faptul ca ocupa destul de mult spatiu, acesta ofera posibilitatea de a separa alimentele intr-un mod cat mai util. Fapt pentru care am decis ca este timpul sa achizitionez si eu unul. Ma puteti ajuta cu o recomandare? Nu vreau sa fie pe alb, bine nici nu am vazut pe culoarea asta, dar peferabil sa fie pe gri.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   aprilie 24, 2018 la 1:23 pm

   Modelul side by side Beko GN163221S este printre cele mai reocmandate de catre clienti, cand vine vorba de frigiderele de acest tip. Un volum suficient de mare, de 554 de l, clasa energetica A+ si culoarea argintie, sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le ofera acesta. Este dotat cu dispenser de apa, tehnologia NeoFrost, compariment everfresh, display touch si un design placut.

 11. Monica Ivanus
  aprilie 27, 2018 la 3:57 pm

  Bucatariile tip insula au fost pentru mine o atractie, iar acum ca am reusit sa-mi fac propriul meu spatiu de relaxare pentru ca a gatii este o tehnica si in acelasi timp o metoda eficienta de a te detasa, vreau sa-mi iau un frigider side by side. Consider ca un altul nu s-ar potrivi deloc acolo. Neparata sa aiba compartimentele cat mai bine organizate, cele pentru legume si fructe as prefera sa fie cu capac ceva si o functie sa pastreze un miros placut in interiorul acestuia. Nu am o suma fixa, accept mai multe recomandari.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   mai 1, 2018 la 5:47 pm

   Acest frigider side by side este unul dintre cele mai voluminoase, avand compartimente speciale pentru legume, pastrandu-le proaspete mai mult timp. Regleaza automat temperatura din frigider si congelator datorita tehnolohiei NeoFrost, indeparteaza bacteriile si microorganismele, pastrand un aer proaspat si curat.

 12. Delia
  mai 4, 2018 la 5:01 pm

  Buna ziua. Ma intereseaza sa achizitionez un side by side cu volum mare si congelator cat mai incapator.M-am orientat spre LG door in door GSJ961NEBZ.Ce parere aveti? Multumesc

  • mm
   Razvan
   Administrator
   mai 4, 2018 la 5:43 pm

   Buna ziua. Frigiderele side by side ocupa destul de mult loc in bucatarie, de aceea va sfatuim sa masurati spatiul astfel incat sa nu aveti probleme cu usa de la bucatarie. Modelul LG Door in Door GSJ961NEBZ are 91.2 cm latime si o greutate destul de mare. Din punct de vedere al dotarilor este un frigider bun, spatios, cu o compartimentare bine gandita, iar ideea de a face usile door-in-door face ca frigiderul sa fie mai practic, fara pierderi de aer rece, accesand doar partea de care aveti nevoie.

 13. Doinita Ionescu
  mai 15, 2018 la 3:58 pm

  Cineva imi spunea ca este un pic cam exagerat sa dau atatia bani pe un frigider, dar mie mi se pare o idee foarte buna sa am un frigider unde alimentele sunt puse separat fiecare. Am inteles ca multe persoane opteaza acum pentru aceasta metoda pentru ca in acest fel rezista mai mult, mai ales ca pentru unele chestii il deschizi de mai multe ori.
  Ce ma sfatuiti pentru un model side by side?

  • mm
   Razvan
   Administrator
   mai 16, 2018 la 4:11 pm

   Pornind de la compartimentarea ingenioasa, acest model side by side este dotat cu tehnologii care sunt capabile sa raceasca fiecare compartiment fara a pierde energie, congelatoarele sunt asezate evrtical pentru a avea mai mult spatiu, dar si pentru alimentele voluminoase. Te avertizeaza atunci cand usa ramane deschisa, il poti muta dupa un program pe altul in functie de dorinte, materialul ete antiamprenta, iar capacitatea este de 541 de l.

 14. Daniela Vladu
  mai 23, 2018 la 2:13 pm

  Numai in filme am vazut frigidere de acest tip, mi se pare incredibil sa ai unul in casa, atat de mult spatiu pentru mancare. Acum, am hotarat sa mut locul acestuia, o sa-l in in holul de jos al casei, m-am hotarat, este visul meu si imi doresc sa iau un frigider side by side care sa fie neaparat cu dispenser de apa, gheata si pe nuanta inox. Cred ca majoritatea modelelor sunt cu dezghetare automata, deci nu mai este nevoie sa mentionez.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   mai 24, 2018 la 2:16 pm

   Buna ziua. Intr-adevar, frigiderele side by side au avantajele si beneficiile lor pentru ca ofera mai mult spatiu, ideal pentru familiile mai numeroase. LG Door in Door GSJ961NEBZ No Frost este ceea ce se potriveste cel mai bine, avand in vedere mentiunile de mai sus. Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii sau informatii suplimentare.

 15. Loredana
  iunie 7, 2018 la 4:22 pm

  Care este cel mai accesibil frigider de acest fel si daca merita sa dau mai putin pe el sau sa fac un efort sa iau unul bun? Accept ambele recomandari, va multumesc.

  • mm
   Razvan
   Administrator
   iunie 8, 2018 la 2:19 pm

   Un model bun este acesta. Acum, depinde si ce inseamna accesibil, ne-ar ajuta daca ati fixa un buget limita. Este un model bun, full no frost, 569 de l, destul de mare, dar cu toate acestea nu ocupa atat de mult spatiu in casa.

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled